Du är här

Redovisning till fast pris

Vi sköter din redovisning till ett fast månadspris året runt– tryggt, säkert och tidsbesparande. Hur mycket hjälp behöver du? Ta reda på ditt pris!

Vi vet att det ser olika ut för alla, även om utmaningen med redovisning och administration är samma. Vissa vill sköta hela den ekonomiska administrationen själva och andra vill knappt veta av den. Sen finns självklart även dom som är precis mitt i mellan.

Av just den anledningen har vi förenklat valet för dig med två utgångspaket - utifrån hur mycket hjälp du vill ha eller baserat på vem du är.

delservice

Du vill sköta delar av din ekonomiska administration själv medan vi exempelvis ser till att delar som moms-, inkomst- och arbetsdeklaration skickas till Skatteverket. Självklart gör vi också er årsredovisning samt ger er en löpande månadsavstämning.

Vi anpassar servicen utifrån era behov.

helservice

Vi sköter hela er löpande bokföring och momshantering. Deklaration, artbetsgivardeklaration (AGI) samt dina anställdas löner. Betalning och flöde av leverantörsfakturor samt årsredovisning och bokslut tar vi också hand om.

Du fokuserar på ditt företagande. 

 

Förfrågan

Fyll i formuläret nedan och beskriv ditt företag samt hur vi kan hjälpa dig så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  •