Du är här

Om Wengbrand Redovisning

Vi har formats av vår bygd. En bygd som förr befolkades av kringvandrande knallar och som länge varit centrum för stora industrier. I en tid när många företag fasar ut personliga möten till förmån för självbetjäning inspireras vi istället av dåtidens familjära affärsverksamheter. Av ett samhälle där man kände sin handlare. För en sak har historien lärt oss: av goda relationer kommer goda resultat. Just därför strävar Wengbrand efter långsiktiga och personliga kundrelationer. Vissa kanske skulle kalla det gammalmodigt. Vi kallar det service.

Wengbrand har kontor i hjärtat av Sjuhäradsbygden. Det är här, bland våtmarker och sjöar, som vi hämtar växtkraft och idéer. Idéer som blir till tekniska innovationer som förenklar vardagen för våra kunder. Som en egenutvecklad bokföringsapp, till exempel. Vi har skogens bäckar i våra kapillärer och ur detta gror såväl goda råd som skarpa analyser. Det vet vi, eftersom vi har blivit utsedda till Årets Företagare i Ulricehamn. Fast huruvida det är skogens förtjänst låter vi vara osagt. Men det var i alla fall så det började.

År 1989 grundade Kjell Wengbrand redovisningsbyrån med samma namn, Kjell Wengbrand Redovisning AB. I takt med att byrån expanderat har även flyttlassen gått ett antal gånger. Idag välkomnar vi våra kunder till Strandgatan 30, mitt i hjärtat av Ulricehamn och i en byggnad som många förknippar med Åsundens gamla textilfabrik.

Wengbrand är en revisionsbyrå i två städer, med kontor i Borås och Ulricehamn. Vi erbjuder flera högkvalitativa tjänster. Vi är ett tiotal engagerade individer som vill förenkla vardagen för dig som kund. Som inspirerar, lyssnar och ser helheten. Och som brinner för att göra det svårbegripliga lättförståeligt. Med lång erfarenhet, glädje och djup affärsförståelse tillgodoser Wengbrand företags behov av revision, redovisning och rådgivning. Allt för att våra kunder ska växa och nå häpnadsväckande resultat. Vill du veta vad vi menar? Boka en kostnadsfri första rådgivning och upplev skillnaden.

Vi på Wengbrand Redovisning är ett glatt gäng med stor kompetens och erfarenhet. Idag är vi tio engagerade redovisningskonsulter, varav fyra är auktoriserade, som alla brinner för att tillgodose våra kunders behov och skapa värden i bolagen. Med ett brett kundspann och expertis inom många olika områden och branscher, finns vi alltid tillgängliga för er som företagare.

År 2016 har Wengbrand Redovisning redan varit verksamt i 27 år. Det är en spännande resa vi har framför oss.