Du är här

Jobba med oss

Här kan du ta del av alla lediga jobb. Vi är alltid intresserade av att träffa duktiga och engagerade människor som kan växa och utvecklas tillsammans med oss på Wengbrand. Om det inte finns någon ledig tjänst just nu, uppmuntrar vi dig ändå att göra en spontanansökan, som du skickar till info [at] wengbrand.se

REDOVISNINGSKONSULT SÖKES TILL VÅRT ULRICEHAMNSKONTOR 

Är du en driven och engagerad person med en positiv inställning? Nu söker vi en redovisningskonsult till vårt kontor i Ulricehamn. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Om Wengbrands

Wengbrands är en modern redovisningsbyrå som drivs av långsiktiga och personliga kundrelationer. Byrån består idag av 14 duktiga medarbetare placerade i Ulricehamn och Borås. 

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult hos Wengbrands har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs i huvudsak på vårt kontor i Ulricehamn. Du har ett stort eget ansvar i ditt arbete gentemot kund och vi ser gärna att du har vana av att arbeta helt digitalt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Löpande bokföring
  • Kvalitetssäkra månadsbokslut
  • Löpande rapporteringar till kund
  • Konsultation och kundrådgivning

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö i nyinredda kontorslokaler, där vi tar gemensamt ansvar.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

  • högskoleutbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning
  • erfarenhet av motsvarande arbete från redovisningsbyrå eller ekonomiavdelning

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas hos oss tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som trivs med att arbeta i team och i mötet med kunden. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du har möjligheten att vara med och påverka.

Frågor om tjänsten besvaras av: Andreas Svensson, andreas.svensson [at] wengbrand.se 

Ansökan skickas till: Andreas Svensson, andreas.svensson [at] wengbrand.se