Du är här

Jobba med oss

Här kan du ta del av alla lediga jobb. Vi är alltid intresserade av att träffa duktiga och engagerade människor som kan växa och utvecklas tillsammans med oss på Wengbrand. Om det inte finns någon ledig tjänst just nu, uppmuntrar vi dig ändå att göra en spontanansökan, som du skickar till info [at] wengbrand.se

Coachande redovisningskonsult.

Vi söker en konsult som brinner för redovisning. I rollen som konsult hos oss får du möjlighet att använda din analytiska förmåga.

Du kommer att ansvara för kunders månadsredovisning, bokslut och deklaration. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ha en god relation med dina kunder. Tjänsten placering är på vårt kontor i Borås eller Ulricehamn och vi erbjuder möjlighet till distansarbete och flexibla arbetstider.

Att agera coach, analysera rapporter och vara ett stöd till kunder och kollegor ska vara av stor vikt för dig. För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du är orädd, företagsam, har ett intresse för affärsrådgivning och en vilja att skapa goda relationer med dina kunder.

Vi söker dig som har: 

 • Ekonomexamen, YH-utbildning eller liknande erfarenhet inom redovisning
 • Har gjort bokslut
 • God kommunikativ förmåga
 • Orädd för system och teknik
 • God samarbetsförmåga
 • Erfarenhet av kundansvar
 • Bra självledarskap

Hos Wengbrand finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda.

Du kommer att få sällskap av kollegor som verkligen bryr sig. Som gemensamt vill ta oss framåt där prestige inte existerar. Vi har gemensamt som mål att våra kunder skall lyckas och att vi tillsammans ska ta de i mål. Du är en lagspelare med goda ledaregenskaper. Hos oss är det lika viktigt att vara en god kollega som att vara duktigt i din roll.

För att passa in hos oss bör du vara social med en god kommunikativ sida. Du tar ansvar och engagerar dig i det du gör. Du är öppen och arbetar målinriktat och ser de utvecklingsmöjligheter som finns både i och för företaget. 

Wengbrand grundades 1989 och idag är vi 10 st anställda och har kontor i Ulricehamn och Borås. Vi är en Srf auktoriserad byrå. Sedan januari 2022 är Wengbrand en del av Talenom Sverige (som ingår i Talenom Oy som är börsnoterat bolag). 

För mer information om tjänsten, kontakta Andreas Svensson, andreas.svensson [at] wengbrand.se. Vi rekryterar löpande tills vi hittar den vi söker.


Redovisningskonsult

Vi söker nu en ambitiös, junior redovisningskonsult på heltid som vill bli en del av vårt team i Borås eller Ulricehamn. 

Här finns en stor möjlighet att växa kunskapsmässigt och professionellt – samtidigt som du blir en del av en stark gemenskap och laganda. Vi tillämpar flextid och det finns självklart möjlighet att arbeta på annan plats än våra fysiska kontor.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med löpande redovisning åt våra kunder med löpande kundkontakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig om har ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå eller 1 års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult. Meriterande om du har jobbat digitalt med löpande bokföring i Fortnox tidigare.

Vi förväntar oss att du är:

 • Förtroendeingivande
 • Socialt kompetent med en positiv syn på livet
 • Engagerad och målmedveten
 • God samarbetsförmåga och förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat
 • Strukturerad och lösningsorienterad
 • Noggrann
 • Stresstålig

Tillsammans är vi ca 10 medarbetare som arbetar för att skapa mervärde för våra kunder. Hos oss finns det värme, personligheter och möjligheter att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att medarbetare får utrymme att uttrycka idéer och åsikter - därför strävar vi ständigt efter att alltid hålla högt i tak för alla. Tillsammans eftersträvar vi respekt, utveckling, laganda och engagemang - att ha roligt ihop.

Du är inte rädd för att ta dig an utmaningar. I vårt team så får du ett starkt stöd så att du kan fokusera på att betjäna kunder och lyckas med dina uppgifter.

Wengbrand grundades 1989 och har kontor i Ulricehamn och Borås. Sedan januari 2022 är Wengbrand en del av Talenom Sverige som ägs av Talenom Oy.

Talenom är ett börsnoterat företag som erbjuder trygghet som hos ett stort företag, men med äkthet och känslor som hos ett litet företag. Hos oss får du träffa och hjälpa företagare med tjänster som verkligen behövs och som ger mervärde för våra kunder.

Lyckligt Företagande är vårt främsta mål varje dag. 

För mer information om tjänsten, kontakta Andreas Svensson, andreas.svensson [at] wengbrand.se. Vi rekryterar löpande tills vi hittar den vi söker.