Du är här

Jobba med oss

Här kan du ta del av alla lediga jobb. Vi är alltid intresserade av att träffa duktiga och engagerade människor som kan växa och utvecklas tillsammans med oss på Wengbrand. Om det inte finns någon ledig tjänst just nu, uppmuntrar vi dig ändå att göra en spontanansökan, som du skickar till info [at] wengbrand.se

Wengbrand Redovisning AB är ett expansivt företag vilket innebär att vi ständigt är intresserade av att komma i kontakt med intressanta potentiella medarbetare. Vår personal består av resultatinriktade ekonomer som trivs med att arbeta i ett omväxlande företag med stort fokus på service och kundnytta. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en kreativ arbetsmiljö där alla är delaktiga.

Vill du arbeta eller praktisera på Wengbrand Redovisning så svarar Jennie Näsström på dina frågor. 

 

Lediga tjänster just nu:

Redovisningskonsult 

Wengbrand Redovisning är en av Västsveriges snabbast växande byrå och erbjuder en nytänkande och entreprenörsdriven arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi ytterligare en kompetent redovisningsekonom till vårt team.

Vi värdesätter

  • Analytisk förmåga
  • Initiativkraft kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
  • ​Hög social kompetens

Hur du ansöker

Skicka ditt CV med personligt brev samt eventuellt betyg till ulricehamn [at] wengbrand.se eller till Wengbrand Redovisning AB, Strandgatan 30, 523 31 Ulricehamn. Frågor angående tjänsten besvaras av Jennie Näsström.