Du är här

Jobba med oss

Här kan du ta del av alla lediga jobb. Vi är alltid intresserade av att träffa duktiga och engagerade människor som kan växa och utvecklas tillsammans med oss på Wengbrand. Om det inte finns någon ledig tjänst just nu, uppmuntrar vi dig ändå att göra en spontanansökan, som du skickar till info [at] wengbrand.se

Wengbrand Redovisning AB är ett expansivt företag vilket innebär att vi ständigt är intresserade av att komma i kontakt med intressanta potentiella medarbetare. Vår personal består av resultatinriktade ekonomer som trivs med att arbeta i ett omväxlande företag med stort fokus på service och kundnytta. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en kreativ arbetsmiljö där alla är delaktiga.

Vill du arbeta eller praktisera på Wengbrand Redovisning så svarar Nina Hagman eller Jennie Näsström på dina frågor. Deras kontaktuppgifter ser du här i högerspalten.

 

Lediga tjänster just nu:

Redovisningskonsult till kontoret i Ulricehamn

Till kontoret i Ulricehamn söker vi nu en redovisningskonsult. Wengbrand Redovisning är en av Västsveriges snabbast växande byrå och erbjuder en nytänkande och entreprenörsdriven arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi ytterligare en kompetent redovisningsekonom till vårt team.

Din bakgrund:

  • Vi tror att du har arbetat med redovisning eller revision på byrå eller ekonomiavdelning.
  • Du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • ​Du har kunskap och erfarenhet inom redovisning, bokslut och skatt. Har du arbetat med rådgivning mot kund är det meriterande.

Vi värdesätter

  • Analytisk förmåga
  • Initiativkraft kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
  • ​Hög social kompetens

Hur du ansöker

Skicka ditt CV med personligt brev samt eventuellt betyg till ulricehamn [at] wengbrand.se eller till Wengbrand Redovisning AB, Box 132, 523 23 Ulricehamn. Frågor angående tjänsten besvaras på av Nina Hagman eller Jennie Näsström och deras kontaktuppgifter ser du här i högerspalten.

Vi vill ha din ansökan senast 21/9.